Ammningshjärna

Har lyckats med bedriften att gå på byns julmarknad med gylfen nere idag. Och inte hade jag svarta trosor på mig heller, utan vita som bryter av fint till mina svarta brallor. Häromdagen la jag parfymen i korgen för min hårborste och andra snurriga grejer.

Julmarknaden var pytteliten men ändå lite mysig. Vi hade såklart inga kontanter så det blev bara en mugg gratis glögg innan vi promenerade hem igen.

I ugnen står en mjuk pepparkaka och gottar till sig. Tänkte göra mysigt adventsfika till oss och tända första ljuset. Längtar till min familj nu så det gör ont. Har ringt alla idag men bara pratat med pappa och mamma. Helena var på Nisses och Emelie sov. Ringde Sandra också, har varit så dålig på att höra av mig till henne.

Nu har lillfis ätit klart och ligger här och skiter i mitt knä. Ja inte i knät men i blöjan såklart. Lufta snippan liten och sen dax för ny blöja alltså.
Fin första Advent på er!


Kommentarer
Postat av: Linda

Som du kanske minns så bodde vi ju på Planet förut, alldelens vid förskolan. Nu har vi flyttat ner till Regnbågs till en tvåa där :) Vi trivs ju som bra på Jax. Perfekt när man har hund :)

2008-11-30 ★ 17:24:53
URL: http://storstrumpa.blogg.se/
Postat av: Russin

haha, ammnings hjärnan är inte att leka med.. hha, så mycket tokigt man gör.. stackare, förstår att du längtar hem nu.. när allt mys pys kommer i helgerna också.. tror dom längtar lika mycket efter dig med.. :) kram till vännen min ..:)

2008-11-30 ★ 19:05:14
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: Evelina

Åhhh mjuk pepparkaka är så himla gott! Själv har Jag ätit saffranskaka så det är palt-koma-deluxe nu...uh!

2008-11-30 ★ 21:01:27
URL: http://enevve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0