Vill inreda nya lyan

Har dragit ut på städningen för många dagar nu och jag har börjat lite smått. Tänkte börja samla ihop alla gravid-mamma-tidningar/böcker på ett ställe med kanske. Satt sent igår kväll och gjorde ett mobleringsförslag till den eventuiella nya lyan. Eftersom våran skrivare har gått i strejk kunde jag inte göra möblerna skalenligt efter planlösningen, men man får ett hum om hur det borde se ut. Jag vill inte ha datorn i barnrummet som vi har det nu, utan vill ha den i vardagsrummet. På så sätt får bebis (och våra gäster) ett eget rum och jag och maken blir lite mer sociala fast han vill glo på sina tv-program och jag vill blogga. Bra va?

Jag vill verkligen ha den här lägenheten och Martin är också possitiv. Jag skulle kunna svara JA på den utan att fått se den invändigt faktiskt. För det enda man inte ser genom fönstren är ju badrummet och till det har vi ju en del egen inredning. Vi kör ju på IKEAS Molger-serie och har allt från toalettpappershållare, badrumsskåp, hylla, vägghyllor, krokar och handdukshållare. Blir ju mycket snyggare och roligare med enhetlig inredning.  Är sugen på massa nytt nu med, och drömma kan man alltid.

KÖKVäggvitrin till väggen oavnför kökssoffan, disktäll,
flera backar till glas/konserver, barnstol

HALL

Anslagstavla, sittbänk och helfigursspegel


VARDAGSRUMVäggvitrin, databord, hörnsoffa,
väggljuslykta, tidskriftsamlare


BADRUMHanddukar, duschedraperi, badrumsmatta


BARNRUM

Vägglampa, back, lock


*vill ha*

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas för er skull att ni får flytta =)

Bra idé med backar till glas och konservburkar, det ska jag komma ihåg.

2008-06-29 ★ 12:05:08
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

För det första älskar jag den lilla flgan i hörnet. troddejag blivit knäpp! haha.. och sen TACK! Va roligt att du gillar min blogg. välkommen får jag väl ta och säga. =)

2008-06-29 ★ 14:21:02
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Här är ett till tips! http://sathyrica.com/

2008-06-29 ★ 16:04:59
URL: http://vildvittra.net
Postat av: mamma russin

tror vi har rätt lika inredning smak iaf... vi har det blå i badrummet, anslagstavlan har vi i hallen, sittbänken, och helkropps spegeln finns också här.. skrivbordet har vi också fast det som är lite mindre... hahaha.. rätt kul....

2008-06-29 ★ 20:39:59
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0