Vecka 27

Oj, det är mindre än 100 dagar kvar nu!

Du har gått 183 fulla dagar av 280 (65%).
Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 1 full dag(v26+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 25 sep 2008
Du har 97 dagar kvar till förlossning.


Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet:
Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

Soya:
Sover rätt bra på nätterna än faktiskt och behöver väl inte kissa mer än 1 gång/natt. Drömmer inte mer än vanligt heller utan det har jag gjort en period tidigare. Kanske kommer igen? Lider en del av svettningar och den för mig enorma temperaturökningen i min kropp. Sover utan täcke nästan och det är verkligen inte likt mig. Bebis sparkar rätt hårt ibland men favoritstället att sparka på är fortfarande mot moderkakan (har moderkaka i framvägg) så dom sparkarna känns rätt dova ändå. Sprattlar väldigt ofta när jag äter och verkar gilla pizza :P Både Robban & Emilie har fått känna på sparkarna, vilket är kul. Säger godmorgon till bebis varje morgon när jag får första sparken. Åh så jag älskar detta lilla liv som bor i min mage ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0