Oh my god!

Är så totalt slut i hela kroppen och i hela knoppen. Klev upp 5.30 och jobbade till 14. Åkte till Samarkand för att panikshoppa mamma-leggings att ha under klänningen. Slutade med totalt ny plan på klädsel för bröllopet imorgon. Känns helt ok eftersom jag nu verkligen känner mig bekväm och snygg i detta. Fyndade nämligen en superfin topp/linne på H&M för 98:- och en blomma till håret för 14.50:- Najs prajs som alltid när jag shoppar nu för tiden.
Har en del att göra imorgon förmiddag med. Lite bröllopsfest-fix och så måste vi fixa klart presenten. Har blivit lite väl tankspridd sen bebis flyttade in i min mage nämligen ;)

Iaf, efter shoppingen körde jag direkt och hämtade Martin på gården för att köra ut till festlokalen. Vi har pyntat, dukat och grejat i 5 timmar så det är inte konstigt man är slut.
På vägen hem åkte vi förbi våran eventuella nya bostad för jag blev så sugen på att kolla genom fönstren igen för att se om man kunde ana vad det var för tapeter. I bebisens sovrum var den en neutral färg med en bård mitt på väggen. Martin tyckte den såg hemsk ut, men jag kikade lite närmare och det visade sig att det var Petsson och Findus på den. Helt perfekt för ett barnrum va? I köket var det en smalrandig neutral tapet, i vardagsrummet en begie bredrandig och i sovrummet en mera gulbegie, iaf vad man kan se genom fönstren. Terassen är utbyggd och större än den ser ut på bilden. Gott om garderober och ett förråd finns i en liten bit bort. Badrummet är kanske lite litet, men om man slänger ut badkaret är det problemet löst. Håll tummarna nu för att det ska va lika fint som vi tror!

Så här ser planlösningen ut iaf.

Kommentarer
Postat av: michelle

Alltid jobbigt när man ska flytta...jag om nån vet :/. Jag tycker nya lyan påminner om den ni hade i blge! Iaf nedervåningen! O den va ju fin som snus! :D

2008-06-24 ★ 05:25:38
URL: http://michellinen.blogg.se/
Postat av: Sussi

Planlösningen ser nästan exakt ut som våran lägenhet, hehe!

Vi älskar våran lägenhet fast vi får ju renovera den som vi själva vill eftersom vi köpt den.

Håller tummarna för att ni gillar den när ni fått sett den mer på riktigt.

2008-06-24 ★ 06:37:44
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Det är ju superkul med ett nytt hem (om man bortser från själva flytten). Skulle önska att vi oxå fick en gräsplätt, men är jättenöjd med balkong, man kan ju inte få allt =)

2008-06-24 ★ 09:34:16
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0