Lördagens möhippa

Jag, Malle och Lena träffades vid badhuset här i Linneryd vid7.45 på morgonen och lastade in våra grejer vi skulle ha senare under dagen. Sen åkte vi in mot Växjö för att överraska den blivande bruden på hennes frisörsalong. Vi gömde oss där och hoppade fram när hon precis blivit visat till sin stol. Hon hade anat att det skulle bli möhippa just den dagen, men aldrig att det var hos frissan det skulle ske. Vi käkade jordgubbar och drack mousserande jordgubbsvin medans vi klädde ut Liza till en gammal gumma med krulligt hår, basker, hemsk mönstrad blus och ännu hemskare kjol. Som slöja fick hon en turkos panelgardin och sen stövlar på fötterna.

Hon fick olika uppdrag där hon bla skulle sälja kärlekskakor och blommor på torget i Växjö. Hon fick väl ihop en slant och fick även pussa massa fina killar/män på kinden. Andra uppdrag var att samla ihop lite olika skönhetsprodukter och en omaka bikini till senare på dagen. Efter hon fått gå runt i de olika butikerna i stan och samlat ihop än det ena än det andra gick turen vidare ut mot Öjaby för en sväng i gummiring efter båt. Liza skrattade hur mycket som helst och tyckte det va skitkul. Efter det åkte vi tillbaka till Linneryds badhus som vi hade hyrt och hon fick masage av en massör som kom dit, sen badade vi, åt massa god plockmat och sen hade vi spa på Liza. Hon fick brynen färgade, ansiktsmask, pedikyr och manikyr.
När vi hade myst klart packade vi ihop oss och åkte ut till Näset i Dångebo där Lizas blivande man Roland och hans Svensexa-gäng höll till. Vi åt lite grillat och skulle ha spelat kubb eller brännboll men det regnade lite då och då och blev aldrig av.

Vi var väl hemma runt 24, vilket var lagom efter en hel dags akriviteter. Liza och Roland verkar vara nöjd med dagen och det är ju huvudsaken.

(lägger inte upp några bilder förren bruden själv sett dem)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0