Hej sköna söndag

Sov nästan till 12 och käkade lite frulle med maken. Sen kröp vi ner i sängen igen och myste vidare. Ringde till Liza och Roland och hörde om dom ville med in till Växjö, för Martin måste ha nya finbyxor till bröllopet. Dom hängde på och vi kikade även in på Rusta en sväng för att se om dom hade några fina tapeter som skulle passa ihop med fondväggen som vi ska ha i sovrummet. Men nja, det var väl bara en som var cool. Mörkgrå/svart med silverstänk i. 149:- rullen så det är ju överkommligt, får se om vi har råd nån gång innan jag blir för gravid ås jag inte orkar tapetsera.

Har grillat med blivande brudparet med och det var gott förutom att köttet var lite väl segt. Jag klarar mig gott på grönsaker och färskpotatis annars ;) Åt lite melon, drack kaffe och käkade sockerkaka efter maten så nu är man väldigt mätt måste jag säga. Ungefär som Jabba The Hut känner jag mig om jag ska va ärlig.

Älskling har skruvat upp skötbordet inne i badrummet nu och det blev riktigt bra. Det enda som jag inte gillade var att det sitter en varningstext på en av plastfickorna på skötbordet och det går inte att få bort. Mycket fult och irriterande. Ska se om man kan sätta över det med nått annat eller få bort texten med lite olja.

Jobb imogon 7-14, hoppas jag slipper allt för ont i fogar och fot nu.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0