Hallobans

Sitter hos svärföräldrarna och kikar på nätet lite. Har fortfarande inte fått igång våran dator fast jag har setat vid 2 olika tillfällen och försökt lösa det. Får väl lämna in skiten antar jag, men vem har råd med det? Ska ringa till en datasnubbe nu och höra. Martin fick tag i honom nu så vi ska köra dit på en gång med burken. Skulle nog inte bli så dyrt.

Ska jobba kväll och börjar inte förens 16, det är skönt. Ska jobba med min bästa Milena ikväll och det gör allt mycket roligare.

Händer inte så mycket i vårt liv just nu. Planerar tågresa till Borlänge den 30e och kommer va där iaf en vecka. Tänkte åka ett senare datum först men vi ska ändå till barnmorskan den dagen och då är jag ju ändå i Lessebo där tåget går ifrån.

Aja, jag uppdaterar väl med Wap tills vi får tillbaka våran dator.
Kram


Kommentarer
Postat av: Sofia

Barnaboken är skitbra, speciellt när det handlar om sömn och trots. Visst finns det saker som jag ställer mig lätt tvivelaktig till eller som jag inte alls håller med om, men på det stora hela gillar jag filosofin i boken. Men som hon själv skriver i förordet, ta ut godbitarna, använd det du tycker att du behöver.

Sen är jag för evigt Anna W tacksam för att hon personligen hjälpte oss att få Iza att sova gott om nätterna genom sitt forum. Fast hon hade säkert tagit mig i örat och bannat mig om hon hade sett vilken röra vi hamnat i nu s

2008-06-18 ★ 16:07:01
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0