Bröllop


Igår var det alltså min mans systers bröllop med allt vad som hör till. Jag och Martin var värdpar och höll ställningarna från kyrkan till festen slutade. Ni kan ju bara gissa hur trött jag var klockan 2.20 när jag kom i säng. Idag har det kännts som jag sänkte en hel flaska rödvin eller nått. Seg, trött och ledbruten. Antar att det räcker med att dricka alkoholfritt och vatten för en gravid ska känna sig bakis ;) Liza var väldigt vacker brud, maten var god och festen lagom rolig. Blev ingen dans dock, men jag hade nog inte orkat iaf.

Vi tog sovmorgon idag och åkte sen ut och hjälpte till att städa lite i festlokalen. Jag fick plötslig craving efter Lipton Ice Tea, ni vet sån påse med pulver som man blandar med vatten. Det fanns ju såklart inte på våran affär men eftersom det bytt ägare/namn från ICA till Matöppet var det halva priset på alla ICA´s egna varor och Euroshopper. Vi fyndade en hel del kan jag säga, så som wookgrönsaker, tacosås, diskborste, potatis, leverpastej och en massa mer. Det blev till och med ett paket torra tvättlappar och 3 paket blöjor.

Vi fick vildsvinskött av svärfar idag så Martin sitter och skär kött vid köksbordet i skrivande stund. Själv är jag lite sne på min chef som lägger obligatorisk brandövning i Bergunda på min första semsterdag! Kan hon göra så? Vi har dessutom tid hos barnmorskan samma dag så det blir inte bra alls. Tycker inte att hon kan tvinga mig till det då jag faktiskt har semester.

Imorgon ska jag ringa till vaktmästaren igen och kolla om vi kan kolla på lägenheten. Den nuvarande hyresgästen skulle hämta grejer och lite sånt innan dom kunde besikta, men om jag vore han så skulle jag vara glad om någon ville ha lägenheten innan mina 3 månader uppsägningstid gått ut. Eftersom han inte bor där så betalar han troligtvis dubbel hyra. Vi har till måndag på oss att svara JA eller Nej och det är ju bara imorgon, fredag och måndag kvar. Vill gärna bestämma så fort som möjligt med för på onsdag åker jag till Borlänge och det vore skönt att ha sagt upp våran nuvarande och skrivit kontrakt på den nya innan det.

Är ledig imorgon med, jobbar kväll på fredag, 7-16 på lördag sen 7-13 och sen SEMESTER!

Kommentarer
Postat av: mamma russin

åhh, så fina de är.... vilken håruppsättning...

du får hälsa och gratta..:)

2008-06-25 ★ 20:20:19
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: Liza

Hihi fina vi är! Tack snälla söta du för hjälpen! KRAM

2008-06-25 ★ 20:58:29
Postat av: CandyRose från Lun

Vilken fiiin bild!!

2008-06-25 ★ 21:47:31
Postat av: tete

Grattis Liza! Jättefina är ni ju! :-)

2008-06-26 ★ 21:34:36
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0