Äntligen

Nu har jag jobbat klart för den här veckan och är ledig i 3 underbara dagar. Har ju som sagt inga som helst planer för helgen mer än att prova bada i sjön, kanske prata lite bröllop med L och eventuellt umgås med Emilie, Robban och Maja om dom inte ska till Blekinge. Sova ska jag göra så länge jag vill och sen tänkte jag försöka njuta av solen istället för att lida av den. Få vara ute men kanske i skuggan. Älskar ju solen egentligen och har väldigt lätt för att bli brun men det kan bli för mycket av det goda så här på smällen.

Jobbkvällen gick rätt så bra, men hade varit ett rent helvete om jag inte haft den nya killen med mig idag. Han var superduktig och kunde verkligen se vad som behövdes göras och han var bra med våra brukare. Tack och bock för det!

Kom hem för snart en timme sen och fick grillad kyckling med matvetesallad till. Gott som alltid när älsk lagar mat. Åt kycklingsallad med bulgur till lunch så jag ahr faktiskt skött mig rätt bra om man bortser från kakorna som slank ner till kaffet. Lite duktig med maten är ju bättre än att inte vara duktig alls, eller hur?

Kram
Kommentarer
Postat av: Gabriella

Vilket lyx att få maten serverad när du kommer hem!

2008-06-06 ★ 03:59:16
URL: http://gabriellas.rattar.e.sexiga.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0