Undersökning

Här till höger i bloggen undersöker jag hur ni läsare tyckter om min bloggdesign. Nästan alla utaom 2 pers gillar den och det som är så typiskt är att ni två som inte gillar utseendet på bloggen är några av de få som aldrig kommenterar bloggen.
Väldigt trist att man då bara vågar säga sin åsikt när man är "anonym" Ja, anonym är man ju aldrig på nätet egentligen!

Jag tror jag ska rensa ur bland mina läsare faktiskt. För hur kul är det när man ger någon ett förtorende att läsa och man inte ens kan va öppet ärlig mot mig?
Fegt!

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Nu hoppas jag verkligen inte att jag än en gång räknas till dom få som aldrig kommenterar. Sist så kände jag mig jäkligt träffad eftersom du räknade upp ett fåtal då som du ansåg var dom enda som kommenterade. Jag tycker jag slänger in en kommentar lite då å då. Och jag står för att jag tycker din design är HELT OK. För mig spelar det inte ens nån roll hur en design ser ut, för jag läser för innehållet. Så även om jag hade svarat det sista alternativet så hade jag fortsatt följa din blogg ändå för jag tycker om det du skriver.Vad bra att efterkontrollen gick bra, och att det inte verkar vara några problem inför kommande förlossning. Måste kännas skönt.Och grymt härligt att du gått ner så mkt sen Stella föddes.

Trist det där med att din mjölk minskat. Men är du helt säker på att den minskat? Jag tycker ibland det känns som det minskat hos mig med, men sen har jag insett att det är Olivers behov av mat som ökat drastiskt. Hur mkt mjölk jag än har åt honom så krävs det lite mer stadig mat åt honom nu. Men det är bra hon äter ersättningen utan problem iaf.

2008-12-11 ★ 00:00:30
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Annah - med bebin i magen

Jag förstår det, tror jag också kommer göra det.

Men man får jobba snabbt på en 2:a haha.Jag röstade nyss att den var helt okej, och det alternativet valde jag för att jag skulle vilja ha nån mera färg, kanske lite rosa haha :) Men det är ju vad jag vill :D Annars är det superfint! Men huvudsaken är att du bloggar, sen kan det få se ut som det vill.Kram!

2008-12-11 ★ 00:13:14
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Hmm.. å det kan inte bero på hur fulla tuttarna är när du pumpar? För jag fick aldrig ut en full flaska om inte tuttsen var sprängfulla. Du har inte varit förkyld eller så? Trist om det verkligen har minskat. Men samtidigt så kanske det inte gör såå mkt, efs hon kan börja äta pureér och gröt om en månad =) Då står hon sig juh lite längre på maten också.

2008-12-11 ★ 00:13:27
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Mina blev inte så där riktigt sprängfulla förrän jag inte hade ammat på 6-8 timmar.. å även om dom var spända, men ändå inte så där riktigt jättespända så fick jag inte ut mer än 60-70 ml sist jag pumpade. Nu går det dock aldrig mer än högst 3-4 timmar mellan varje amning. Just för att han kräver mer mättande mat nu.

2008-12-11 ★ 00:40:20
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Tete

Hade inte ens sett att du hade en undersökning, jag koncenterar mig ju bara på inläggen när jag är här, haha. Jag är lite förvirrad dock... Du säger att du gett ut lösenord till två personer som sällan kommenterar din blogg. Och du misstänker att de inte kommenterar för att de inte kan vara anonyma längre...? Men... Då måste du ju anta att de inte gillar dig eller så om du menar att de skulle skriva kommentarer de annars inte kan stå för? Eller övertolkar du och menar att de inte gillar dig bara för att de inte gillar din design och inte kommenterar så ofta? Det finns ju faktiskt de som är intresserade och som gillar att följa bloggar men som inte kommenterar av olika anledningar. De kan vara osäkra på hur de ska formulera sig, eller känner att ett "vilken bra dag du haft!"-kommentarer inte är speciellt vettiga och därför låter bli... Alla har ju inte kommentarkrav på sina bloggar heller... Även om jag precis som du gillar att få respons på det man delar med sig av till andra. Annars känns det ju lite som att "prata med en vägg", haha. Nej men du har ju lösningen själv. Rensa ur bland dina läsare så är problemet (vilket jag alltså är lite förvirrad över) löst :-)

2008-12-11 ★ 07:46:10
URL: http://eseret.blogg.se/
Postat av: Helene

Hej hej!

Hade missat att du har en undersökning, men nu har jag röstat iaf =) Men du, måste fråga.. Hur ser du vem som röstat på vad? Det gick ju inte att skriva i? Kanske är jag som leker så där oteknisk igen, men ja, haha.

Ha det underbart vännen! kram

2008-12-11 ★ 08:30:24
Postat av: Marie

JAg har inte röstat, men jag får väl göra det :) Jag tycker att denna designen är bland de finaste du har haft. Antagligen för att den är så enkel och för den fina bakgrunden :)

2008-12-11 ★ 09:53:43
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: annie

jag är dålig på att kommentera, jag vet :( fy på mig.. Men jag läser nästan jämt. puss

2008-12-11 ★ 10:11:00
URL: http://sadannie.blogg.se/
Postat av: Hannie

Röstade på "Helt ok" eftersom jag älskar layouten i sig (speciellt headern, grrr!) men vill ha lite mer knalliga färger. Mest p.g.a. att jag själv har en sån färglös blogg för tillfället. Har tröttnat på den och fnular på en färggladare lösning, hoppas jag hittar nån innan jag blir halft galen! Annars är din som sagt fin, du är ju skitdiktig, det vet ju alla här inne vid det här laget! :D

2008-12-11 ★ 13:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0