Uhh

Första bitarna pizza igår var såååå sjukt goda, men sen mådde jag mest illa. Smällde i mig hela pizzan så magen fick nog sig en chock på ett eller annat vis. Skippar nog pizza här framöver tror jag.

Inatt sov jag sjukt tungt utan feber, hur skönt som helst. Stella vaknade runt 2 och strax innan 7 för att äta. Jag har inte behövt ge henne ersättning i 2 nätter på rak nu så mjölken börjar nog rätta till sig

Förstår ni hur underbar dotter vi har? Vi behöver knappt söva henne när det är dags för att sova. Vi lägger henne i sin säng på sidan, i med nappen och så mjukishunden slingrandes runt hjässan och ett hundben vid näsan. Sen somnar hon 9 av 10 gånger. Några gånger kan vi få gå in och ge henne nappen som hon tappar då hon håller på att somna in. Likadant är det då hon ska sova middag. Nu ligger hon här brevid mig på sin filt och kramar sin lilla mjukishund hon fått från sin moster Emelie. Lite buff i rumpan, sen sover hon gott. Jag är så tacksam att hon är så lätt att ha att göra med. Älskade barn!

Kommentarer
Postat av: Sussi

Du har tur du din lilla rackare.

Elias kan inte somna utan min närhet om det inte är i bilen eller i vagnen då vill säga.

Fast vi har iofs inte försökt på riktigt än heller.

Vi är nog mest bara glada över att koliken är borta och att han faktiskt sover på natten, haha!Kram kram!

2008-12-14 ★ 11:56:29
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: TuffLoysan

Förstår ni är lyckliga som fått ett så lättsamt barn. Oliver var juh lättsam i början. För lättsam. Å ett tag där sov han juh heeela nätterna. Men nu har han en jäkla irriterande period. Men jag misstänker det är tänderna som spökar och förstör våra dagar och nätter med massa gnöl =)

2008-12-14 ★ 12:00:04
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Russin

klart stella är en duktig flicka, den syns ju på henne att hon är en klok tjej..;) och eftersom hon sover så bra på natten så är hon ju utsöv och glad på dagen..:) (min teori iaf) :)

kram kram

2008-12-14 ★ 12:17:03
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: Jasas

Så härligt att allt funkar bra :) Sömnen är ju helt underbar då den fungerar.. :D

2008-12-15 ★ 07:54:44
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0