Sugen på en svängom?


Jag har nog inte dansat på 100 år känns det som. När man va gravid var man ju inte världens smidigaste om man säger så. Sen slutade jag nästan dansa de senaste åren på krogen med för de var roligare att stå i baren och snacka skit med nått gott att dricka. Gillar du att dansa och i så fall, till vilken musik?

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Dans är underbart! Iaf att fara ut på typ logdans.. foxtrott å bugg å sånt. Kan dock inte bugga, men foxtrott har man blivit en hejjare på genom åren. Såå skönt att bara få svänga om, gärna tillsammans med en grymt duktig och snygg kille =) Oftast så spelas juh mkt av dom här kända svenska låtarna på radion på såna danser, typ schlager.. dansband.. Dansa på krogen har aldrig varit min grej.

2008-12-07 ★ 23:15:47
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Annah - med bebin i magen

AH jag älskar att dansa, iallafall sådär "krog dans" vad man nu ska kalla det :D. Jag dansar nog till allt som går :)

2008-12-07 ★ 23:47:40
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Stina

HAHAAA XD fan vilken ful spiderman!jag har fått jimmy att lova att vi ska börja dansa salsa när vi blir medelålders :P det är det jag har att se fram emot.nej jag har inte missat din fina utmärkelse, jag har bara haft fullt upp i helgen, tack så jättemycket!!! superfint skrivet :Dska själv fixa med fler inlägg nu jag. är sömnlös fast jag borde sova... mutter...pussokram!

2008-12-08 ★ 00:07:23
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Evve

Åh jag älskar verkligen att dansa! Får abstinens om det går för länge mellan gångerna ;)Och jaaa, saffran är galet gott! Brukar alltid ha i ett paket extra, ska det va ska det va ;)Gällande Designen har jag alltid haft same old same old. Jag är kass på sånt där så det får se ut som det gör :)

2008-12-08 ★ 08:10:12
URL: http://enevve.blogg.se/
Postat av: Hannie

Jag älskar att dansa! Men det har inte blivit direkt nån överdos av den varan sen jag blev gravid. Kan ju ha att göra med att jag inte går på krogen längre och det var ju där jag skakade rumpan när det begav sig :P Men jag dansar helst till (håll i dig nu) typ Brittans "Overprotected", Madonnas "Like a virgin" eller gamla klassikern "Vill ha dig i mörkret hos mig". Vill kunna sjunga med i texten också, det är viktigt :)

2008-12-08 ★ 10:29:52
Postat av: Tete

Brukade älska att dansa och kan fortfarande göra det här hemma på vardagarna ibland... men dansa ute på krogen vette fasen om jag gillar längre, hehe.

2008-12-08 ★ 18:31:47
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0