Stellas lördag

Stella ville inte sova speciellt läge idag fast hon somnade sent igår. Vi var på glöggmys hos Stellas faster och hennes man. Stella somnade vid 20, som hon gjort nu i 5 dagar men hon sov bara i 50 minuter. Kanske kände hon sig inte hemma, eller så var det nått annat som störde. Hon är fortfarande väldigt snorig på nätterna och jag får droppa hennes näsa 1-2 ggr per natt. Har köpt den nya på apoteket för barn från födseln - 1 år. Den ser ut som en nässparysflaska men den droppar bara upp i näsan på barnet. Den funkar mycket bättre än Nezerils pimpetter.

Hon dregglar en del nu och bajset luktar mer illa med men det kan ju också bero på nästäppan/förkyldningen. Nu ligger hon brevid mig här på ett dubbelvikt täcke och sover middag. Hon somnade för nån timme sen på Martins bröst när han kollade på film.

Imorse gjorde hon ett framsteg! Hon greppade medvetet efter nappen som låg framför henne. Hon försökte jättelänge och lyckades styra armen och handen till nappen men den gled bara iväg. Dumma napp!

Jag älskar att vara Stellas mamma, det är det bästa jag någonsin gjort och jag är så grymt stolt över henne.
Nu vaknade lillfis och jag ska hopa in i duschen så pappsen får ta över.

Kram

Kommentarer
Postat av: Russin

oj.. är det tannabissinger på g redan.. :) ja stina fick ju sina vid tre månader..:)

duktig tjej som tar nappen själv.. kramis

2008-12-06 ★ 13:07:00
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Kan juh va tänder på g om det inte beror på förkylningen. Oliver började dreggla som satan där runt 2-3 månader.. Å här är det tänder på g. Väntar bara på att dom ska ploppa igenom nu =)

2008-12-06 ★ 13:13:53
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Lajsa.net

Stella = Jätte fint namn! Vi har Estelle som namn om det blir en tös =)

2008-12-07 ★ 21:44:53
URL: http://lajsa.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0