Stellafisen

Hon har sovit lite sisådär i ett par dagar. Eller rättare sagt hon har haft svårt att somna sådär bra som hon gjort innan. Nu somnar hon utan problem, men vaknar efter 30min - 1 timme och är ledsen. Sövde en övertrött bebba för ca 30min sen igen och nyss vaknade hon och grät igen. Antar att det är en period som medför orolig sömn, men jag tycker synd om lillfisen för att jag vet hur trött hon är.

Det har varit enormt mycket nya intryck för henne idag och jag tror det också kan spela in på hennes sömn. Nu gråter hon igen och Martin skall försöka få henne att somna om. Om inte det funkar så ska jag lägga mig med henne i stora sängen.

Kram och god natt

Kommentarer
Postat av: Sussi

Sov så gott :)2008-12-11 ★ 23:07:26
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Evelina

Jag har klurat massor! :)Det jag kommit fram till hittils är väl att jag vill ha det rätt så stilrent. Men gärna med lite krusiluller och mönster här och där. Färgmässigt tänker jag mig kanske vitt/svart och ett stänk av rött på någon detalj kanske.

HAHA jag är verkligen otroligt tydlig eller hur?Jag är jättedålig på typsnitt men ska kika lite efter något jag diggar.Sedan skulle jag kanske vilja ha något foto med i det hela, men det har jag inte hunnit kika på.Alltså herregud, ser ut som jag raddar upp värsta kravlistan men det är absolut bara ideér och önskningar:)Och det är åter igen jättesnällt av dig att erbjuda dig! :)/Virrpannan

2008-12-11 ★ 23:07:32
URL: http://enevve.blogg.se/
Postat av: Stina

TACK för kortet! Jag kom upp ur sängen med gråten i halsen och Jimmy ba, kolla här! Och jag ba Ååh...! Ba tack! Min dag blev tusen gånger bättre :kramis

2008-12-11 ★ 23:25:20
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Jenny

Samma sak med Elina. Hon somnar så gott men vaknar & gråter efter någon timme. Är väl inne i en utvecklingsfas antar jag :)

2008-12-12 ★ 18:50:26
URL: http://solkysst80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0