Sakna!!

Åh vad jag har saknat er min älskade vänner!
Jag mår bättre, men är inte på topp än. Har sovit säkert 20 timmar det senaste dygnet och haft jobbig feber och värk i hela kroppen. Jag är fortfarande inte 100% i magen än heller, men jag kan kontrollera det iaf. Jag var väldigt nära att spy, men slapp det tack och lov.

Stella har varit duktig och sovit bra inatt för jag fick ta henne själv då Martin skulle upp och jobba idag igen. På förmiddan blev hon så himla trött så hon knappt orkade äta innan sin middagslur, superledsen... stackars lilla bebba. Martin jobbar numera alla dagar i veckan så som en latbrukare gör. Från det att vi flyttar in startar han eget företag på gården och köper ut sin far. Då kommer det aldrig bli mysiga sovmorgnar och sånt tillsammans med honom. Tur jag har lillfisen att mysa med iaf.

Inatt runt 5 vaknade jag av att Stella ligger och pratar i sängen. Glad och nöjd ligger hon där i mörkret och snackar. Man kan inte annat än le, fast det är okristligt tidigt. Hon är så himla go nu. Flinar nästan hela tiden, är sjukt nyfiken och älsar att snacka med oss. Tvn är väldigt intressant och tack vare den kunde jag duscha idag när Martin jobbade. Skämms lite att erkänna att jag använt den som "barnvakt" men nöden har ingen lag ibland!

Vi har snö här och det är jag glad över. Hoppas den ligger kvar nu bara, men det får gärna vara halkfritt när vi kör upp till Dalarna nästa söndag. Ska bli sååå kul och skönt att komma upp och det är så mycket vi ska hinna med. Man måste ju hinna med alla gamla och nya vänner. Det blir mer eller mindre en "blogg-resa" det här. Träffa Sussi, Stina och Russin = bloggvänner och förhoppningsvis riktiga vänner efter det. Spännande!

Kommentarer
Postat av: Russin

men du ska tro jag har saknat dig med vännen..:) skönt att du är bättre nu.. nattprat från bebis är så gott att lyssna på.. :) jag har ju spelat in stina en gång...inte ska du ha dåligt samvete för tösa gillar tvn.. så länge hon inte sitter där hela dagarn , och gör hon ju inte.. stina gillar också tv och har ju tilloch med fått sin första dvd med telletubbies.. hahah.. hon älskar den.. gillar ljudet av bebis pratet i den tror jag för hon förstår ju inte vad det handlar om, haha.. men det är ju mycket färger också och det gillar ju bebisar.. :)

nu kanske vi kan msn dejta nån kväll, vi är ju jämt om varanndra där..haha

kramkram...

ses om 14 dagar... ;)

2008-12-13 ★ 13:31:15
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Inget alls att skämmas för att man använder tvn som "barnvakt". Kan juh va skönt att sätta dom små framför tvn medans man själv pysslar med annat.

2008-12-13 ★ 15:34:01
URL: http://tuffloysan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0