*Morr*

Fan va less jag är på att tvätta i delad tvättstuga. Visst vi har bara 2 hushåll till att dela den med men dom verkar fan inte vettiga nån av dom. Dom som bor närmast oss, alltså vägg i vägg pratar inte ens med oss. Dom säger inte ens HEJ! Hur svårt är det att svara: -HEJ!? Han, en gubbe på 60 år och hon en tjej på 25 ca. Vadå snuskgubbe? Ja, det hör ju inte hit iofs, men ändå.

Sen de andra grannarna som bor brevid snuskgubbe-paret verkade först helt ok, tills kvinnan i familjen fick för sig att vi glömt vår tvätt i tvättstugan på hennes tvättid. Nu var det ju så att hon tagit fel på dag, inte vi. Men hon kunde inte acceptera att hon gjort fel utan va tvungen att påpeka att vi bokat flera tvättider på raken... För så fick man ju inte göra enligt reglerna.

Jag vet att man inte "får" boka mer än ett pass åt gången och inte boka flera förens man har påbörjat det första. Men, det är en tvättmaskin i våran tvättstuga och det är en helt vanlig hushållstvättmaskin, alltså ingen stortvättstugemaskin som annars brukar finnas i hyreshus. Det tar alltså ca 1,5 timme per tvätt och ett tvättpass är på 4 timmar jag fick ihop 4 maskiner igår. Med lite spilltid går det 7 timmar på 4 maskiner tvätt. Behöver jag tillägga att vi har en liten bebis hemma som kräks, dregglar, kissar och bajsar?

SUCK!

Gissa om jag längtar till huset och min alles egna tvättsuga nu?


Bild: Jojo Falk

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Förstår det är jobbigt det där när tvättpassen är korta och en maskin tar lång tid. Surt bara att ni inte får boka fler pass efter varann. Tror absolut det kommer bli skönt med egen tvättstuga =)

2008-12-08 ★ 09:05:47
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vi tvättar en gång i veckan och jag är bra på att packa maskinerna ganska fulla ( 2 stora maskiner) och ändå blir det mellan 4-6 maskiner varje vecka, och då sorterar jag mörkt och ljust, typ. Förstår att det kan vara drygt det där.

2008-12-08 ★ 09:27:05
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, vi hade ju de värsta grannarna man kan tänka sig. Men jag antar att det finns såna lite här och var =/

2008-12-08 ★ 10:24:50
URL: http://perfectbynature.blogg.se/
Postat av: Juneau

Yeeay!

Har alltid drömt om en gubbe i 60 års åldern!

2008-12-10 ★ 22:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0