Mitt liv just nu..

Kärleken: Martin är fortfarande killen hela dagen och han kommer nog att vara det resten av mitt liv. Han är så himla gullig och stöttar mig i mina projekt. Han litar på mig till 100% och jag på honom. Han är så söt när man smygkikar på honom när han inte ser. Hans små söta ljud och ord som bara han gör. Att ha blivit förälder tillsammans med honom är så spännande. Jag älskar honom och han älskar mig.

Jobbet:  Sist jag träffade mina arbetskamrater och chef var ju på julbordet förra veckan och det var inte alls speciellt trevligt. Min chef är en falsk kärring och det kändes som mina arbetskamareter mest satt och tisslade sinsemellan.

 Hemmet: Vi har nu bott i lägenheten i ett halvår. Vi trivs bra här men gillar inte våra weirdos till grannar. Flyttar till huset och tror det kommer bli underbart med eget. Att få göra som man vill och inte behöva ta hänsyn till hyresbolag eller grannar. Stella får ett stort fint rum och en stor gård att leka på.

 Djuret:  Chili verkar må bättre och är inte lika stressad över den nya situationen med Stella. Hon är tokgosig men vill fortfarande inte gå utanför dörren mer än kanske 1-2 ggr i veckan. Chili är ju en renodlad utekisse som sover hemma om nätterna annars. Förhoppningsvis är kissandet i soffan över nu och vi vågar ta med henne till huset. Problemet är nu vem som ska passa henne när vi är borta över jul.

Familjen: Vi köper julklappar och väntar tills vi får åka upp till Dalarna. Vi firar lite jul med Helena och hennes familj innan vi åker hemmåt igen. Pelle flyttade ju i somras och bor riktigt mysigt i en större totalrenoverad lägenhet. Han verkar trivas. Har inte träffat han sen i sommra så jag saknar honom massor. Emelie planerar Thailandsresa och jobbar mer eller mindre jämt.

Framtiden:
Fytten till huset blir stort och spännande. Stellas dop i februari skall planeras och genomföras. Jag ska bygga hönsgård och skaffa mig en 5-6 hönor tänkte jag. Förhoppningsvis hittar jag ett jobb jag vill ha och sen kanske det blir syskon så småning om.

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Trist det inte kändes nå bra å träffa arb kamraterna på julbordet. Kanske detta är en chans för dig att börja om på nytt när det gäller jobb? Antingen söka nytt sen när det är dags att börja jobba.. eller kanske utbilda dig till något annat..? Skönt att det går bättre med kissen. Hoppas ni hittar nån kattvakt över jul, så hon slipper vara själv. För det skulle väll inte ens gå kan jag tänka mig. Hade du bott i närheten här kunde hon få bo hos oss, å leka med våra 3 katter =)

2008-12-02 ★ 10:21:52
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Stina

bra grej, den snor jag!låter som du har det rätt bra ställt för dig här i framtiden ändå :) roliga saker inplanerade är alltid ett måste, annars känns den här regniga vintern oändlig.kram

2008-12-02 ★ 10:46:16
URL: http://psychololita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0