Men åhhh

Jag hinner liksom inte med här. Trodde jag skulle hinna uppdatera som nu i eftermiddag men nu är klockan redan 20 över 8 på kvällen och jag har inte hunnit med nått. En heldag i stan blev det. Martin skulle in på rutinkoll hos sin diabetessköterska och sen köpte vi de 2 sista julklapparna vi inte hann med i Borlänge. Nu är allt klart så imorgon ska vi byta klappar med Martins goa familj. Vi ska fira nyår tillsammans med dom och det känns skönt och kul. Orkar inte med några partaj just nu. Jag är helt slut och det värker i benen, knän och höfter. Sen sover jag som en klubbad på nätterna men är ändå inte utsövd. Hoppas det går över för det är inge kul att va såhär när Stella är lite mer krävande nu.
Hon äter som en häst igen och vi försökte få henne att sova i över en timme. Gav henne 135 ml ersättning vid läggning som vi alltid brukar. Hon åt upp det som ingenting och verkade sen trött. La henne och hon somnade in och sov i 3 minuter. Sen började spotta napp-rejset och vi fick springa om vartannat in i sovrummet. Arg som ett bi och snoret rann. Försökte vagga henne i famnen som annars funkar men icke! 2 stora rapar och 135 ml ersättning till och det gick ner på några minuter bara. Tänkte att nu måste hon väl somna. Men tji fick vi! Martin försöker göra pajen vi ska ha med oss imorgon och samtidigt tvättar vi. Allt blir bajs när liten inte vill sova. Jag och maken hade ju tänkt ta en lång mysig dusch tillsammans efter maten men nu är ju Stella pigg och glad. Ligger på sin lekfilt på golvet i köket och kollar på när Martin gör kvällsmat.

Jag önskar mig en ny kropp. En som inte gör ont, är trött och fet. Kan man få det?

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Det där med sömn och mat känner jag igen. Här har vi en till som inte alltid vill sova. Misstänker att det beror på att han är orolig, som kommer i samband med tänder. Riktigt jobbigt kan det vara. Tidigare så kunde man vara säker på att han sov flera timmar i sträck innan han vaknade. Nu går man på nålar i väntan på att han ska vakna varje kväll när man tror att han somnat för natten.

2008-12-30 ★ 21:01:55
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sussi

Jag önskar mig också en ny kropp, är så less på att inte komma i mina gamla byxor.Fina julbilder föresten.Kram kram!

2008-12-30 ★ 22:20:58
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Mamma Russin

men vännen... det går i 190 knyck hos er ikväll.. men skit i bloggen ett tag då.. taa det lite lungt.. vila din kropp isl.. lägg dig och vila på dagen.. uj vad jag predikar här men jag tycker faktiskt om dig och vill inte du ska ha ont och vara helt slut.. :) hoppas pajen blir bra.. många bamse kramar..

2008-12-30 ★ 22:23:46
URL: http://enburkrussin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0