Hej igen

Jag mår ganska bra ändå. Jag är bara lite varm och slemmig i halsen, men jag ignorerar det. Har för mycket att göra och åker snart uppåt med ju :) Gud så jag längtar nu. Ska bli så kul att få ta med Stella upp till mina hemtrakter, även om on inte förstår det än.

Idag har vi hunnit med en kortare promenad och en tur till Tingsryd. Hämtade ut ett paket där och sen köpte vi lite tillbehör till räckmackorna jag gjorde. Åh det är så gott med räckmacka, men fasiken så mastigt det blir. Är mätt än.

Kikade på den gravida mannen som gick på 5an nyss och det var väldigt intressant. Kan inte fatta hur folk kan va så elaka mot dom hela tiden. Föräldrar som föräldrar oavsett kön eller ursprung.

Imorgon är det torsdag och det blir väl städning på schemat. Dammråttorna har förökat sig massor de senaste dagarna och det är damm överallt känns det som. Vill att det ska va städat och snyggt när vi kommer hem igen.
Ska slänga i en hårfärg med, så man ser ut som folk när man ska fira jul :)

Nu är jag trött och ska hjälpa maken att hänga tvätt och sen ska vi sova.
God natt!


Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Jag använder explorer överallt där jag sitter, å ibland ligger ikonerna på rad å ibland lite huller om buller. Å ibland syns inte alla ikoner. Men det beror lite på vilken dator jag sitter vid åxå. Men för mig spelar det ingen roll alls. För åter igen så är det inneållet i bloggen som är viktigast =)

2008-12-18 ★ 09:14:16
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Sussi

Skönt att du inte blir sämre iaf.

Hörru du, den där räkmackan såg riktigt god ut, kanske måste jag härmas idag.

Vi får se.

Nu är jag utan Johan i 4 1/2 dag, ser inte fram emot det :(Kram kram!

2008-12-18 ★ 10:16:58
URL: http://suzilemon.blogspot.com/
Postat av: Stina

eller hur! jävla människor, man blev ju för tusan förbannad så dom höll på...my god vad god den där mackan såg ut!!! dreggel!nu måste jag ta upp en arg dante.... han skäller på babygymmet...kram!

2008-12-18 ★ 11:23:47
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Evve

Men jag smäller av va god mackan såg ut! :)

2008-12-18 ★ 11:48:09
URL: http://enevve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0