God morgon

Idag gick vi upp tidigt. Stella fick frukost vid köksbordet med tända ljus. När hon hade käkat så var det dags för mig att få lite frukost. Stella tog sin förmiddagslur redan vid 9 och nu börjar hon vakna till igen. Hon är så jäkla söt när hon ligger där och kromar sig. Själv har jag lite känningar i halsen idag med, jag får fan inte bli sjuk igen, och speciellt inte nu till jul.

Jag och Stella har lyssnat/sett på P3s Musikhjälpen i flera dagar nu och hon gillar verkligen att titta på dom. Både jag och Martin har bidragit med 50kr var och önskat samma låt. Rose of Sharyn - Killswitch Engage, som en hälsning till min svåger Göran som gick bort för 8 månader sedan. Men så vitt vi vet så har den inte blvit spelad, har faktiskt inte hört nån riktig metall-musik alls på musikhjälpen nu när jag tänker efter :(  Martin har hört Metallica och nån mer, men det är ju inte riktigt samma sak. Tråkigt!

Måste packa lite mer idag för det är mer eller mindre fullt upp innan vi åker på söndag. Tvätta en maskin till ikväll, städa hela lägenheten så det är rent och fint när man kommer hem, till mitt jobb på julkaffe på fredag och på lördag ska vi på Robbans födelsedagskalas. På söndag hade vi tänkt komma iväg vid 8, så det är bra om allt är förberett och klart för att packa det sista som Stellas täcke, kudde, och sånt.

Igår fick jag ett roligt samtal! Russin ringde mig och det var första gången vi pratade i telefon. Det gick så bra så och hon va superlätt att prata med. Vi snackade på om allt mellan himmel och jord. De 26 minuter samtalet höll i sig flög fram. Kändes faktiskt mer som max 10 min :) Snart får vi ses irl... Har ju till och med en liten present till henne, men kan ju såklart inte säga vad här :P


Fick rabattkuponger från Pampers häromdagen och tänkte höra om nån vill ha dem? Stella använder bara Libero, så det är ju dumt om dom ska gå till spillo. Det är 2 st kuponger på 30:- och gäller för ett valfritt paket New Baby. Sista dag för inlösen är ända till 09-12-31, alltså ett år!
Vill du ha dem? Först till kvarn!Johanna knep dom. Minna blir nog glad :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

jag kan gärna ta dem :)

2008-12-17 ★ 15:00:04
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag kan gärna ta dem :)

2008-12-17 ★ 15:00:19
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag kan gärna ta dem :)

2008-12-17 ★ 15:00:50
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0