Föräldragrupp - 1

Klockan ringde 8, men jag kom inte ur sängen förrän 30 min senare. Snabbt upp och göra iordning mig, käka frukost innan jag väckte Stella. Gud vad jag älskar hur mysig hon är på morgnarna. Hur som helst så gick allt supersmidigt imorse trots att bilens lås hade frusit igen och jag först inte fick upp bildörrarna. Vi kom iväg och kom fram i tid. Vi hade fattat fel så det var ingen babymassage idag. Det var nästa gång efter jul och 3 ggr till. Det var jättekul iaf, vi fick bekanta oss lite och berätta om upplevelsera kring våra förlossningar. Vi var 8 mammor, lika många bebisar och 1 pappa. Paret och en till mamma gik vi i samma föräldrautbildning på MVC innan förlossningen, så det va lite kul att känna igen nån mer iaf. Tiden gick fort om min favvo-barnmorska var också med (ska se till att vi får henne nästa gång) Nu är det uppehåll fram till 15 Januari, men det kändes kul att starta innan jul ändå tycker jag. Stella skötte sig exemplariskt och gnällde inte en enda gång trots att vi satt stilla på samma ställe hela tiden. Hon tyckte det va superspännande med alla ljud, bebisar och vuxna. Stella var äldst av alla bebisar och snällast såklart :P

Efter träffen åkte vi dom få metrarna hem till Milena och hennes barn. Gissa om Stella fick uppmärksamhet! Hon trivdes som fisken i vattnet och tyckte det va kul att kika in Milenas 3 godingar. Hon sov 30 min där och på vägen hem sen. Annars har hon varit vaken och glad hela dagen.

En toppendag med min älskade unge!!!

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Härligt att det gick bra =) Lät lite mkt med 8 mammor iofs.. tycker ibland våran grupp känns stor, å vi är bara 5. Hoppas ni kommer tycka om babymassagen sen då =)

2008-12-11 ★ 17:44:08
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Maria

Hihi ja det är helt underbart med allt det vita. Jag kan försöka blåsa ner lite till de Småländska skogarna om du vill? ;)

2008-12-11 ★ 20:23:33
URL: http://hecate.se
Postat av: Ann-Louise [En bulle ur ugnen]

Underbart! Låter som världens bästa dag. :)

Kramelikram

2008-12-12 ★ 07:44:33
URL: http://annlouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0