Dopfunderingar 2

Idag ringde jag till prästen i byn. Han heter Ingemar och är en väldigt speciell man, men totalt ofarlig. Han pratar på ett visst sätt och får inte alltid fram orden, men han är hur som helst helskön. Han ska få döpa Stella iaf och vi planeraqr att göra det den 28 Februari. Hade kanske varit bättre att göra det tidigare iom att hon kanske blir för stor för dopklänningen. Men nu kommer ju jul, nyår, flytte, Emelies Thailandsresa och Mamma och Puttes Indienresa ivägen så det är nästan bara då det passar. Prästen sa att dom föredrar att vi skulle lägga dopet på söndagsgudtjänsten klockan 11, men det vill inte vi. Vi vill ha Stellas dop för oss själva. Ska ringa till honom imorgon igen och säga att det får bli 28e.

Har börjat fnula på dopinbjudan i PS och filat på en önskelista med. Efter dopet hade vi tänkt ha middag och dopfest. Antingen i församlingsgården eller i vårat stora fina hus :)

Kommentarer
Postat av: Stina

Låter ju som en kanonplanering! Bra att du är ute i god tid nu innan jul. Vi ska inte döpa Dante, men jag ska planera ihop en namnfest iallafall, med tårta och lite annat tjaffs. Tänkte man skulle ha med faddrarna då och lite så. :)

2008-12-09 ★ 10:01:47
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Sofia

28 februari är ju en jättebra dag tycker jag! Värd att firas på många sätt ;)

2008-12-09 ★ 13:04:11
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0