BVC - 8

Idag var det dags för 3-månadersvaccinering och jag var verkligen nervös. Martin var också med och vi hade i förväg gissat på vad hon skulle väga. Vi brukar göra det när vi båda är med till BVC. Jag gissade på 7kg, han på 6,8 nånting. Gissa vad hon vägde? Exakt 7 kg! 61,3 cm lång och 39,8 i huvudomgång. Nu har jag gissat närmast 3 ggr på raken.

Efter vägning och mätning var det då dags för den där jobbiga sprutan. Martin fick hålla henne och vipps så var det klart och Stella sa inte ett pip. Duktiga, tuffa lilla tjej! Vilken lättnad att hon inte blev ledsen alltså.

Efter Stella var klar så var det dags för mig och BVC-sköterskan att ha ett samtal där jag fick fylla i en folder om hur jag mår nu som mamma och hur man klarar med vardag och sånt. Allt gick bra och jag sa som det va, mår toppen nu men hade min svacka där när jag fick grym PMS. Hon är bra och lätt att tala med, våran BVC-sköterska.


Efter besöket inhandlades det alvedon supp till lilla damen, in case of febertopp efter vaccineringen. Chili fick även dunderkuren med avmaskningsmedel för det vi har nu ger ingen effekt på dom där små vidiga sakerna som hänger i arslet på henne ibland. Har säkert avmaskat henne 3 ggr bara nu i höst. Nu hoppas vi på bättre resultat!

Kommentarer
Postat av: TuffLoysan

Herregud.. 7kg.. heheh.. Blir spännande att se vad den här lille mannen väger på torsdag. Har smygvägt honom på våran personvåg hemma ibland, som väger ganska exakt ändå. Så man har en liten aning. Men sen kan det diffa lite åxå.

2008-12-16 ★ 03:55:07
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hon är så duktig stella och växa..:)hörs sen då!! :)kramis

2008-12-16 ★ 09:49:41
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: Hannie

Bloggsvar: Tack fina du! Trist att det inte går att kommentera, undrar varför :/ Ska kika på det där! Ang. "känningarna" så aaah, det är kanske så. Eller ... jag har ju fått bekräftat från ett (enligt säkra källor) riktigt bra medium att jag är helt öppen mot "andevärlden", men jag har så svårt att ta in det och allt som händer och jag har inte lärt mig att hantera det och när det verkligen är såna saker som händer. Det förstår jag efteråt och då är det ju "försent". Vill ju veta precis när det händer att det har med "synerna" att göra liksom och inte bara att jag råkar tänka på vaddetnuär just då :) Men men, det kommer det med (sa hon), så vi får hoppas att hon har rätt :)---Vad duktig Stellan var med sprutan, tror det ofta är jobbigare för föräldrarna än bebisen (tack och lov) när det är dags för sprutor :D

2008-12-16 ★ 10:25:03
Postat av: Hannie

Surfade runt på nystil.se för att beställa lite prylar och hittade det här halsbandet och tänkte direkt på dig. Tyckte det var skitsnyggt och du har ju en liten thinige för stjärnor ;D Bara 59 spänn dessutom, som hittat! :D http://www.nystil.se/hange-star-c-280594963-p-1-pr-505436.html

2008-12-16 ★ 11:45:44
Postat av: Hannie

By bad, SJUTTIOnio kostade det, men ändå - billigt!

2008-12-16 ★ 11:46:36
Postat av: Helena

Men jösses så fort det går! Känns som att Stella flyttar hemifrån till sommaren! :D

2008-12-16 ★ 15:10:47
Postat av: Johanna o Nova

Vad duktig hon var, snuttan! Sprutorna brukar vara jobbigare för mammorna än för bebisarna, har jag märkt. :PVad kul, Nova vägde också prick 7 kilo, på näst senaste besöket iofs, och hon var fem månader, men ändå. Kul att se när vågen stannar med tre nollor på slutet. :)

2008-12-16 ★ 20:27:15
URL: http://www.maersta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0