Äntligen hemma!

Hemresan blev rätt lång och jobbig både för oss och för Stella. Vi märkte att ju mörkare det blev ute destå mer uttråkad blev lilla tjejen. Hon sov ganska länge och har annars skött sig utmärkt. Men en sväng blev hon för varm och jätteledsen.

Stella äter oftare och kräver mer så nu har vi köpt NAN 2, hoppas det stillar lite bättre. Jag ammar nästan inte alls längre och det känns rätt ok. Skulle gärna forsätta amma men det är ju för lite mat till Stella.

Besöket hos Lisa (Russin) var superkul och det kändes som att träffa en gammal god nära vän. Kändes inte alls som det var första gången vi träffades. Dom bodde så himla mysigt och hennes sambo var lika trevlig han. Stina är ju ännu sötare i verkligheten och såå go. Fick hålla henne lite och hon diggade mina halsband hårt :)
Varför ska vi bo så långt ifrån varann, Lisa? :(

Nu är jag totalt slut och ska följa makens exempel och slänga mig i duschen. Stella fick mat och pyjamas så fort vi kom hem och somnade på en sekund. Hon har inte ens spottat napp en enda gång... Då är hon trött!

Berättar mer om våra strapatser imorgon.
Kram och god natt!

Kommentarer
Postat av: Stina

hey bruden. lade upp några bilder. säg till om du inte vill ha dom där så tar jag bort dom :)puss godnatt!

2008-12-28 ★ 23:18:09
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Russin

ja du, det är skit synd.. men räkna med att jag/ vi kommer farande och hälsar på...

det kanske inte behöver dröja så länge.. nu ska jag sova med.. kramkram

2008-12-28 ★ 23:48:31
URL: http://enburkrussin.blogg.se/
Postat av: TuffLoysan

Härligt att resan gick bra, trots att den var lång. Känner igen det där med amningen. Oliver kräver åxå så mkt mer nu. På kvällarna/nätterna när han sover och vaknar för han är hungrig får han bara ersättning nu. Å sen äter han gröt och pureér på dagarna. Tycker det är skittrist att inte kunna amma så mkt som man vill, men vad gör man inte för att dom små ska få vara mätta.

2008-12-29 ★ 07:40:38
URL: http://tuffloysan.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack vad snällt :D Skönt vara hemma igen :D Kram

2008-12-29 ★ 17:42:33
URL: http://storstrumpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0