My Kidoo-visningen

Har glömt berätta om visningen jag hade i förrgår men en del av er har ju riktigt bra minne och frågade mig hur det gått.

Visningen gick jättebra för att vara första gången tycker jag. Jag saknade bara en klädställning att ha med mig, men det ska jag ju köpa på måndag eventuellt. Tyvärr blev det inte mer än 2 tjejer så gubbarna fick också vara med på ett hörn. Samanlagt var det alltså 7 gäster inkl värdinnan och bara 2 som handlade. Men som sagt så är jag väldigt nöjd ändå för jag kände mig rätt bekväm i rollen som säljare och jag är inte obekväm inför folk på det viset. Superkul med andra ord.


Bor du i krokarna kring Linneryd, Tingsryd, Växjö och vill ha ett party? Skynda boka, för om mindre än 2 veckor flyttar vi.
Kram

Kommentarer
Postat av: stina

gud vad roligt! jag älskar partyn, klädpartyn, ljuspartyn, tupperware (kanske inte lika mycket)... har till o med varit på sexparty där man kunde köpa diverse sexartiklar. haha! det var skitroligt!

2009-07-23 ★ 19:27:16
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej , ska vi följas åt via bloglovin?Jag är en ung 2 barns mamma som har panikångest.Kram sandra!

2009-07-23 ★ 20:39:28
URL: http://sandram.webblogg.se/
Postat av: emilie

tack för visningen, mina kläder jag beställde är redan skickade från lagret, de skickade mail från mykidoo nu och berättade det. snabbt å enkelt!

2009-07-23 ★ 21:49:08
Postat av: sofia

jag är då aldrig i närheten där det händer något:( suck

2009-07-23 ★ 21:58:10
URL: http://writtenfiction.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0