Mitt ♥

Jag älskar att se henne sitta här brevid mig och leka. Ett tag ville hon inte leka själv heller, utan man var tvungen att vara med hela tiden. Nu när vi har flyttat ekbordet, stolarna och ena 3-sitssoffan så har hon STOR lekyta i vardagsrummet. Hon favoriserar vissa leksaker nu. Mjukdjur bryr hon sig inte alls om utan nu ska det vara leksaker som låter, är färgglada och roliga.

Hon sover fortfarande oftast 2 ggr om dagen, en kort lur på förmiddagen och en längre på eftermiddagen. Hon är fortfarande kvällstrött och brukar visa att hon är trött runt 19. Hon har svårt att sova i vagnen, men det har hon iofs alltid haft nästan. I bilen sover hon som en klubbad men vaknar så fort vi stannar bilen nästan. Somnar av sig själv både till middagslur och till natten. Sover 12 timmar och vaknar vääääldigt sällan för nappetapp nu för tiden.

Äter allt! Gärna allt mamma och pappa äter också, men det går ju såklart inte. Äter 12-månaders burkmat från både Semper och Nestlé. Gillar Bokstavskex från Göteborgs Kex och Majskrokar går fortfarande ner i brist på annat.

2 tänder framme och 3-4 på gång. 1 väldigt nära att bryta sig ut nu :) Aj Aj i lilla munnen men ett nödvändigt ont.

Säger mamma, pappa, titta, lampa, där, oj, hej, aj aj och iia som jag tror är katten Chili. Vinkar gör hon och säger hej hej.

Dansar och diggar till den mesta musiken. Martin har lärt henne "headbanga" med :) Hon reser sig mot möbler och annat passande på golvet. Hon släpper taget och står helt själv längre och längre tag hela tiden. Hon går när man håller henne i handerna och går bakom.

Nu visar damen tydligt att hon behöver sova middag, så jag återkommer!

Kommentarer
Postat av: Ema - Metalälskare och Fotonörd

sv: det förstår jag, de var sjukt bra :D

2009-07-22 ★ 11:39:03
URL: http://emaaaaa.blogg.se/
Postat av: Helena

Ja, barn lär sig fort och jag är glad att Martin också gör det; "Martin har lärt henne "headbanga" med :) Han reser sig mot möbler och annat passande på golvet." ;D Du är gullig du!

2009-07-22 ★ 11:53:53
Postat av: Helene

Tänka sig, nästa år vid den här tiden är det kanske jag som siter och räknar upp alla saker vårt busför lärt sig.. Hoppas den listan blir lika lång som din/Stellas =)Kram!

2009-07-22 ★ 15:46:37
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: sussi

De kul första åren då de utvecklas.. Små barn små bekymmer ;)

2009-07-22 ★ 18:04:57
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0