Fredag

Hej alla fina.
Jag har egentligen inte så mycket att skriva om men ändå ett behov av att skriva. Jag har liksom hamnat i nått vakum som gör mig fruktansvärt tråkig. Jag går ju bara och väntar på flytten som bär av om 19 dagar. Fatta, 19 dagar är ju inte ens 3 veckor! Känns skönt att veta att man har vänner, familj och ett mysigt hem som väntar.

Jag, Martin och Chili (katten) är ju numera proffs på att flytta. Först när vi träffades så bodde jag och Chili i en liten mysig  radhuslängenhet, en 2a på Meteorgatan i Borlänge men jag kände rätt snabbt att det var lite väl trångt när Martin flyttade in permanent. Jag ville ha större så vi flyttade till en 3a i samma område. Där bodde vi ända fram till flytten ner till Småland och vår första lägenhet i Linneryd. En väldigt fräsh 3a en trappa upp men tyvärr rätt opersonlig och omysig. Vi bodde där ca 6 månader innan vi hittade en mysig lite mindre 3a på markplan med altan. Där trivdes vi bra och det var där vi bodde när Stella föddes. Vi visste ju om redan innan vi flyttade till Småland att vi skulle komma att bo i huset på gården, men vi visste ju inte när det skulle bli aktuellt. Men strax efter nyår 08/09 flyttade vi ifrån vår mysiga lägenhet och ut till huset. Här har vi nu bott i snart 7 månader och nu blir det ju flytt igen. En flytt på 54 mil! Summan av kardemumman blir alltså 5 flyttar på 4 år... OJ! Nu hoppas jag verkligen att det blir lugnt ett bra tag.

Vi har varit in till stan en sväng och jag passade då på att lämna tillbaka mitt stämpelkort och min nyckelbricka på jobbet. Nu var min chef på semester så det blev ett enkelt och skönt hej då till jobbets ena sjuksköterska istället. Gillar inte sånna där "hej då ritualer" där man ska låssas vara ledsen för man slutar... Jag skrattar egentligen inombords ;p

Efter det körde vi till H&M för Martin skulle ha ett par nya shorts. Tydligen har hans favvos blivit alles för stora så han köpte precis lika fast en storlek mindre. Blev bjuden på Mc Donalds av älskling med och jag kan ännu en gång konstatera att Mc Donalds har utan tvekan de godaste burgarna och stripsen!

Nästa stopp blev City Gross för lite matinköp. Köpte inte överdrivet med frysvaror eftersom vi ändå inte kan släpa med oss massa sånt upp. Blev lite smått och gott iaf så vi klarar oss ett tag.

Idag fick vi några flyttkartonger till av Niklas och hans mamma hade skickat med 3 liter nyplockade och rensade blåbär som tack för att Martin gett henne fisk han fångat. Så jag passade på att baka en blåbärspaj som vi bjöd Niklas och Liza på. Stella har lekt som en galning med sin faster så nu sover hon som en liten ängel.

Imorgon runt 9 åker Martin med Kalle och hans borsa till Sonisphere festival i Hultsfred. Han lär nog vara borta ett dygn så jag har funderat på vad jag och lillfis ska hitta på. Min bästa Emilie är ju i Göteborg den här helgen så det sket sig. Tror faktiskt vi åker in till stan hon och jag och kikar på Lindex och Lagerhaus. Har ju flera bonuskuponger på Lindex och på Lagerhaus har jag presentkort. Ja vi får se hur vi gör, har inte bestämt mig ännu.

Skulle ju visa bild på Stellas fina nya jeanshängselshorts men nu sover ju hon sen middag så det får väl bli senare eller imorgon kanske.

Vill passa på att säga förlåt till er vänner som känner sig försummade av mig. Jag har så mycket i skallen just nu så jag inte riktigt orkar vara social och engagerad som en bra vän ska vara. Sorry, men det gör över efter flytten.

Kram

Kommentarer
Postat av: j a s a s . s e

Låter som mig och Böna.. vi har flyttat 4 gånger ihop, men nu lär det dröja länge länge innan vi flyttar :) Trivs så dundrans bra här i vårat hem!Jag har flyttat 8 gånger totalt, tror jag det är & Björn ett ex antal gånger fler :)

2009-07-17 ★ 19:18:40
URL: http://jasas.se
Postat av: Helene

Vadå "ingenting att skriva"? Blev ju en kortare roman ju, hihi =) Alltid lika trevligt!

Kram!

2009-07-17 ★ 19:27:52
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: stina

åh, vill också åka på den ju!!!

:D hoppas det blir bra spelningar och att ni får en mysig dag för er själva :)

2009-07-17 ★ 19:49:05
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

När man är mitt i en flytt som ni är så har man ju mkt att tänka på och hinner ju inte alls lika mkt som man annars hinner! Hoppas ni får en helt underbar helg! kramis

2009-07-17 ★ 21:19:53
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: elin

men kvinna! nu skojar du med mig. mcdonalds strips är ju helt lealösa och kalla. haha!

2009-07-18 ★ 08:00:55
URL: http://elinelversson.blogg.se/
Postat av: j a s a s . s e

Skickar vidare mitt svar in hit;TACK, och TACK! Du är ju en mästarinna i sporten sluta-röka, så jag tar verkligen åt mig :D

2009-07-18 ★ 09:23:46
URL: http://jasas.se
Postat av: Ge Mig Livet Tillbaka.se

LINNERYD?! Jag har mer eller mindre växt upp där... VART bodde ni? :D

2009-07-18 ★ 12:55:12
URL: http://gemiglivettillbaka.se
Postat av: Linda

jag flyttade 6 grr på ett år för ett par år sedan....men det var praktiskt. man rensade varje gång och han alldrig samla på sig nytt rat :P

2009-07-18 ★ 15:29:11
URL: http://lindahallstensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0