Blir galen!

Ursäkta men den där jäv*a köparen på Tradera verkar inte ha alla fiskar i skålen om man säger så...

Hennes mejl: Hej
Det finns inte så mycket att svara på jag får ingen vara av dej och du är missnöjd med att jag lämnar ett negativt omdöme. Varför skulle jag lägga det om jag fått varan?
Jag tycker att det är så tråkigt att du inte tar ansvar för varan när jag pratat med tradera säger dom att  Om varan har kommit bort i leveransen kan ni vända er till speditörens kundtjänst  för att få hjälp.
Min tid är för dyrbar för att hålla på att skicka sådana mejl på sandlåde nivå som du skickar till mig. Jag vill att du hör av dej när du vet var paketet är. Jag vill ha vad jag betalat för mvh Anna

Mitt svar: Precis som tradera säger: Jag har reklamerat försändelsen till både posten och post & telestyrelsen, som du ser bifogat i flera mejl jag skickat dig! Varför skulle jag reklamera och söka efter ditt paket om jag hade det kvar?
 
Jag kan inte göra mer än jag gjort och att du anser att mina mejl är i sandlådenivå så får det stå för dig. Att du inte svarar när jag skickar dig 3 mejl, får ju inte dig att verka trovärdig eftersom du också anklagar mig för att lura dig. Köper man saker via nätet får man kanske räkna med att det inte alltid går som det ska. MEN jag har inte lurat dig!
 
När jag har lagt din vara på lådan så tar ju faktiskt mitt ansvar slut. Jag kan ju liksom inte följa med brevet till din låda, eller hur? Jag kan ta ditt negativa omdöme, för som du ser så är den en droppe i havet i mina positiva omdömmen. 
 
Hoppas din vara kommer fram tillslut. Jag sätter härmed punkt.
MVH Soya

Kanske är jag lika barnslig som henne, men jag tar inte att bli anklagad för bedrägeri. Jag är en ärlig och seriös traderare!

Kommentarer
Postat av: Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Du är absolut inte barnslig.

Det är snarare hon som är extremt barnslig :s

Bråkar man sådär med någon som har massor med positiva omdömen, känns bara skumt. Jag tror helt klart att hon ljuger.

Hur ser hennes omdömen ut?

2009-07-13 ★ 23:15:55
URL: http://carpeannah.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ush vilket pucko, vad arg jag blir..

Grr..Hålla om

2009-07-13 ★ 23:36:00
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: sofia

Det är så svårt med tradera, shit can happend. När jag inte fick en vara jag betalat så slutade det med att jag helt enkelt inte la omdöme alls. för ärligt talat, varför sätta omdöme på en affär som ej är avslutad? Så resonerade jag.2009-07-14 ★ 01:33:45
URL: http://writtenfiction.com
Postat av: Mamma Russin

tröttsamt och jag förstår om du bli förbannad.. hade jag med blitt.. jag är altid så noga att skriva i varje auktion att jag inte ansvarar för om ett paket kommer bort.. för det finns så jäkla korkade personer som finns.. och tyvärr gumman har du råkat ut för en av dom.. men strunta i det nu.. försök.. jag har med fått neg. omdöme en gång.. för dåligt packning.. pust.. :)KRAMKRAM VÄNNEN:::

2009-07-14 ★ 07:23:26
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: Marie

Helt sjukt. Jag har ett paket som har kommit bort på posten jag med och det är dyra låneböcker från ett bibliotek, finns inget kollinr, ingenting. Får bara hoppas att de dyker upp. Så jag hoppas att denna droppen i havet snart dyker upp för dig. Störigt när man verkligen försöker ju!

2009-07-14 ★ 07:43:34
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Helene

Jag hejjar på dig =)

2009-07-14 ★ 10:07:28
URL: http://hebens.blogspot.com/
Postat av: Agnieszka

nu är ju jag nyfiken och vill veta mer... en viss Anna påstod att jag lurat henne med hon skulle polisanmäla mig med mera.... vad heter denna tjej på tradera?

2009-07-14 ★ 11:19:45
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Juneau

Hoppas de löser sej!

2009-07-14 ★ 23:00:56
Postat av: Susanne

Men jisses vilken trög människa. Jag skulle blir riktigt fustrerad om jag vore du och hade troligen bara varit otrevlig mot henne. :P Haha.Hoppas du slipper hennes mail och anklagelser nu.

2009-07-19 ★ 13:55:39
URL: http://ultrapid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Minns mig!

E-postadress: (visas bara för Soya)

Hemsida/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0